Showfotografie en -video

Voor alle DRHA meerdaagse shows in 2017 zal de fotografie wederom in handen zijn van Dirk Buttner van Figure Eight fotografie uit Meckesheim, Duitsland. De videovastlegging wordt wederom gedaan voor MP Video van Marko Pupkes.

Fotograferen en/ of videovastlegging op het wedstrijdterrein met commerciële en/of publicitaire doeleinden is nadrukkelijk verboden. Het publiceren, beschikbaar stellen en exploiteren van foto’s gemaakt tijdens DRHA shows is enkel voorbehouden aan de benoemde showfotograaf, Figure Eight en het voor video gecontracteerde MP Video.

Uitzondering op de gestelde regel is familie van de startende combinatie of de eigena(a)r(en) van het paard.

De showfotograaf is door de DRHA aangewezen zijn foto’s vrij beschikbaar te stellen voor de verschillende media. Indien de geschreven of digitale pers wil worden voorzien van beeldmateriaal van onze DRHA shows, kan zij terecht bij het DRHA bestuur op info@drha.nl

Kampioensfoto’s van de uitgeschreven klassen zullen binnen drie dagen na de show met sponsorvermelding beschikbaar worden gesteld via www.drha.nl waar deze kunnen worden bekeken en in internetformaat gedownload.

Alle verreden proeven worden op video gezet en zijn nadat je al je klassen gereden hebt beschikbaar op DVD via MP Video.