Sponsoring

Om de kwaliteit van onze shows hoog te houden zijn we altijd op zoek naar sponsoren die onze sport en vereniging een warm hart toedragen!!

Voor sponsoring hebben wij een aantal pakketten:

Pocket Money Sponsor: € 500 per jaar, banner showarena

Silver Sponsor:€ 750 per jaar advertentiepakket: banner showarena en banner website

Gold Sponsor: € 1.000 per jaar klasse sponsor, uw naam wordt gekoppeld aan een klasse, dit wordt omgeroepen tijdens de klasse en uw logo komt op de championsfoto. U krijgt een banner in de arena, een banner op de website en u ontvangt 2 toegangskaarten voor de VIP avond t.w.v.€ 100 per stuk.

Platinum Sponsor: € 2.000 per jaar klasse sponsor, uw naam wordt gekoppeld aan een klasse, dit wordt omgeroepen tijdens de klasse en uw logo komt op de championsfoto. U krijgt een banner in de arena, een banner op de website en u ontvangt 4 toegangskaarten voor de VIP avond t.w.v.€ 100 per stuk.

Diamond Sponsor:€ 3.000 per jaar klasse sponsor, uw naam wordt gekoppeld aan een klasse, dit wordt omgeroepen tijdens de klasse enuw logo komt op de championsfoto. U krijgt een banner in de arena, een banner op de website en u ontvangt 6 toegangskaarten voor de VIP avond t.w.v.€ 100 per stuk.

Naast onze bovenstaande sponsorpakketten kunt u natuurlijk ook  u middelen/diensten en of producten sponsoren!

Wilt u de DRHA sponsoren of wilt u meer informatie over sponsoring dan kunt u terecht bij Marieke Hoeben, info@drha.nl